Vleesgerechten

 

Cunigniu Don Giacumu

Konijn in een zoetzure sicliaanse saus, bereid op vaders wijze

 

23,50

Costi i porccu cu l’agghiu

2 Haascarbonaatjes met knoflook in zoetzure saus

 

19,80

Stuffatu ta rasta

Kalfsvlees met been, en aardappelen op siciliaanse wijze. Bereid op oma’s wijze (geserveerd in aardwerk pannetje)

 

22,75

Bracioli rustuti e itati to sucu

Gegrilde ossenhaas rolletjes op Siciliaanse wijze. Met ui erwtjes In en speciaal tomatenwijnsaus

 

25,80

Filettu di porccu duci

Varkenshaas met speciale zoetzure saus

 

23,75

Agneddu iddareri

Lamschouders bereid op opa’s wijze

 

24,90

Osso buco d’agneddu

Lamsschenkel

 

24,90

Grigliata a Paisana

Verschillende gegrilde vleessoorten (min. 2 personen)

 

27,50 p.p.

Pollo alla brace

Halve gegrilde kip

 

15,75

Pollo alla Nerone

Halve kip met ui en champignons, in pikante tomatensaus

 

17,50

Pollo alla Romana

Halve kip in tomatensaus met paprika, champignons, knoflook en ui

 

18,50

Pollo alla Diana

kipfilet in een pikante tomaten- basilicumsaus

 

18,75

Cotoletta della mamma

gepaneerde entrecotes op moeders wijze

 

22,00

Scaloppine del Colosseo

Entrecotelapjes in roomsaus met ham en champignons

 

22,50

Bistecca alla griglia

Entrecotes van de grill geserveerd met 2 sausjes

 

22,00

Saltimbocca alla Romana

Entrecotelapjes met Parmaham en salie in een wijnsaus

 

22,50

Bistecca Napoletana

Entrecotes met mozzarella in een tomatenwijnsaus

 

23,00

Ossobuco del Maestro

Kalfsschenkel in een knoflookwijnsaus

 

26,00

Osso buco d’ Agneddu

Lamschenkel in een speciale wijnsaus op moeders wijze

 

24,90

Scaloppine gorgonzola

Kalfsentrecôte in een speciale gorgonzolasaus, met
uiringen

 

23,75

Bistecca alla Siciliana

Entrecotes met ui, spek, champignons, olijven en paprika in een pikante tomatensaus

 

25,50

Braciolini alla Hercule

Gepaneerde kalfsentrecôte gevuld met ham,mozzarella
champignons en knoflook, in een lichte likeursaus

 

26,00

Filetto in griglia (220 gr )

Ossehaas van de grill geserveerd met 2 sausjes

 

24,00

Filetto al pepe (220 gr )

Ossehaas in roomsaus met verse peperkorrels
Of
Ossehaas met basilicum en mozzarella in een tomatenwijn
saus
Of
Ossehaas met ham en champignons, in crèmesaus

 

25,75

Filetto alla pupa (220 gr )

Ossehaas gevuld met pâté en oesterzwammen in een cognac – roomsaus
Of
Met garnalen en champignons in een cognac-roomsaus
Of
Ossehaas in gorgonzolasaus, met uiringen
Of
Ossehaas met speciale zoetzure saus
Of
Ossehaas met ui, spek, champignons, olijven en paprika in een pikante tomatensaus

 

27,00

Filetto messina

Ossehaas in bladerdeeg, gevuld met mozzarella, ham en champignons, bereid met fijne Italiaanse kruiden

(bekroond met Maratonaprijs)

 

28,50