Visgerechten

Calamaretti fritti

Gepaneerde gebakken inktvsringen, geserveerd met 2 sausjes

 

21,00

Pesce spada alla Siciliana

Gebakken zwaardvis met kappertjes, knoflook, in licht pikante tomaten-wijnsaus

 

24,50

Sogliole alla Nettuno

Gebakken zeetongfilet in knoflook-crèmesaus

 

24,50

Salmone alla Siciliana

Gebakken Canadese zalm in een pittig gekruide tomaten-wijnsaus met kappertjes, prei en oregano

 

24,00

Salmone all’ arancia

Gebakken Canadese zalm in likeur-sinaasappelsaus

 

24,00

Sogliole alla David

Gebakken zeetongfilet in likeur-crèmesaus, Noorse garnalen en zalm

 

26,50

Salmone della Principessa

Gebakken Canadese zalm in lichte tomaten-crèmesaus met Grand Marnier, Noorse garnalen, preiringetjes oesterzwammen en knoflook

 

24,50

Sogliole alla Matteo

Gebakken zeetongfilet in een champagne-crèmesaus met fijn gesneden zalm, grote garnalen en preiringetjes

 

28,00

Cozze al vino bianco

Mosselen op Siciliaanse wijzen in witte wijn (geserveerd met friet of pasta)
 

18.50

Gamberoni in griglia

Grote garnalen van de grill, geserveerd met sausjes

 

27,00

Gamberoni al forno

Grote garnalen uit de oven, met knoflookboter

 

27,50

Gamberoni in crema

Grote garnalen uit de oven in een knoflook-likeurroomsaus

 

27,50

Gamberoni alla Romana

Grote garnalen in likeur-roomsaus met preiringetjes en champignons

 

28,50

Gamberoni marinaio

Grote garnalen in likeur-roomsaus met Noorse garnalen, preiringetjes en artisjokken

 

28,50

Gamberoni alla Siciliana

Grote garnalen in likeur- tomaten- en basilicumsaus, pikant

 

28,50

Gamberoni alla pupa

Grote garnalen in champagne-crèmesaus met Noorse garnalen en rode kaviaar

 

29,50